onsdag den 3. oktober 2012

Mere Matelli - mens vi venter på Munch

Der er ingen tvivl om, at man forventer på kunstmuseet Aros i Aarhus, at publikumsrekorden bliver slået i forbindelse med den store Edvard Munch-udstilling, som jeg får et preview på til pressemødet om kort tid.

Udstillingen åbner officielt for publikum d. 6. oktober, og fra museets side har man faktisk sat billetter til udstillingen i forsalg, hvilket jeg ikke mener, har været praksis tidligere.

Man kan ikke desto mindre stadig se amerikanske Tony Matelli’s udstilling ’A Human Echo’ på Aros, og for de, der endnu ikke har set denne udstilling, giver jeg lige et link til Jack Fridthjofs reportage fra pressemødet.

Her fortæller Aros, direktør om sine oplevelser med kunstnerens værker, kurator Pernille Taagaard Dinesen fortæller om sit møde med Matellis kunst og museumsinspektør Birgit Pedersen (billedet) fortæller om, hvordan man ved hjælp af apps kan komme yderligere ind bag Matellis værk.

Hvis man kan få øje på denne hjemmesides redaktør blandt presserepræsentanterne, er det ikke så underligt, da jeg faktisk var til stede ved begivenheden… se reportagen HER>