torsdag den 3. november 2016

Nyt fra regnskabsafdelingen

Sidst jeg passerede Charlottenborg, så kunsthallen således ud. Kludeinstallationen udgør naturligvis en del af en udstilling.


"Med et stærkt besøgt efterårsprogram opnåede Kunsthal Charlottenborg i 2015 det højeste besøgstal siden 2009. Udviklingen er fortsat i 2016, hvor kunsthallen alene i juli måned oplevede en publikumsfremgang på 70%, og i første halvdel af 2016 en samlet fremgang på 15 % i forhold til besøgstallet for samme periode i 2015. Allerede i august blev budgetmålet i forhold til betalende gæster nået, og i weekenden passerede kunsthallen så besøgstallet for sidste år, som i sig selv var et rekordår"

Dette er blot et enkelt afsnit i en pressemeddelelse, som jeg netop har modtaget fra Kunsthal Charlottenborg. 

Det ligner en redegørelse fra regnskabsafdelingen - blot mangler ét væsentligt tal! Man leder forgæves efter antallet af betalende gæster i kunsthallen i indeværende år. 

Det kan man naturligvis ikke redegøre for på nuværende tidspunkt; men måske havde det været relevant at nævne publikumstallet for sidste år, så man som udenforstående havde noget at sammenfatte alle disse mange cifre med? 

I øvrigt må teksten læses som var 2009 rekordåret, og ikke 2015, som optræder som dét år, hvor flest besøgende løste billet til udstillingsstedet. 

Jeg er forvirret!!